Late Late Lien Show


Wieteke van Dort te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlGeďnspireerd door het succes van de gelijknamige CD, die Tante Lien samen met de zanger Aďs Lawa-Lata heeft gemaakt, is dit programma ontstaan.

De Late Late Lien Evergreen Show is avondvullend en duurt 2x 45 minuten of langer.
Tante Lien zingt succesnummers als ‘Arm Den Haag' en ‘Geef mij maar nasi goreng' en zij houdt vrolijke conferences.
Wieteke van Dort te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlSamen met Aďs Lawa-Lata zingt Tante Lien ook Engelse Evergreens, die ze verbasterd hebben. ‘How much is that doggy in the window' wordt
'Ada andjing gonggong di tjendella' en het Frankie Laine lied ‘Rawhide: Rollin' rollin' rollin' wordt ‘goeling goeling goeling'.
Bovendien is de mogelijkheid aanwezig deze voorstelling uit te breiden met een dansgroep, of de verteller van Indische sprookjes Coen Pronk.

Er worden door Tante Lien voortdurend nieuwe liedjes gemaakt en gezongen.
Nieuw zijn bijvoorbeeld ‘Vlieg met mij mee naar Bali' en ‘Mari pulang' .
De Late Late Lien Evergreen Show wordt ook ieder jaar opgevoerd als Kerstshow.
Uiteraard worden er dan kerstliederen aan de voorstelling toegevoegd.
 

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl