Sneltekenaar


Sneltekenaar - Karikaturist te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe karikaturist zorgt voor veel hilariteit op uw feest, trekken veel publiek bij elke stand of braderiekraam.
Een karikaturist is een artistieke entertainer, die bovendien cadeautjes uitdeelt, want iedereen krijgt zijn of haar portret cadeau, grappig en sprekend getekend. 

Sneltekenaar - Karikaturist te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlVoor de omstanders is het fascinerend om te zien hoe uit een paar lijnen die niets lijken voor te stellen,
de getekende persoon opeens naar voren komt.

De tekensnelheid varieert van 10 tot 12 (zwart/wit) tekeningen per uur.

Voor themafeesten zijn er diverse mogelijkheden qua kleding, etc.
Op personeelsfeesten, recepties, vakbeurzen of open dagen is dat een geweldige attractie.

Geheel in stijl en een programma aangepast aan de doelgroep, verzorgt onze sneltekenaar entertainment voor bejaardenhuizen,  zorginstellingen, verzorgingshuizen, verpleeghuis etc.

Speciale prijs voor de zorginstellingen, bejaardenhuizen etc. van maandag t/m donderdag in de ochtend of middag.
Maximaal 3 uur aanwezig


Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl