Ricky Lee


Ricky Lee boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlRicky Lee heeft veel ervaring met zingen voor oudere mensen en een zeer breed repertoire met veel mooie luisterliedjes, Nederlands, Duits en Engelstalige muziek, vrolijke meezingers die men weer even meeneemt naar die goede oude tijd.

Ook heeft hij diverse Indonesische songs in zijn repertoire en liedjes van Andy Tielman, Jack Jersey en vele andere.

Ricky Lee boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlRicky Lee geboren in Sittard, begon zijn zangcarrière op 14 jarige leeftijd.
Hij deed aan verschillende talentenjachten mee en werd in 1991 Limburgse Soundmix Kampioen met het liedje “Unchained Melody”, waarmee hij nog steeds vele harten verovert.

Na dit succes stopte hij met deze talentenjachten, hij ging solo en speelde in diverse bands.
In 2001 begon hij met het verhuur van geluidsapparatuur, o.a. voor  feesten, bands, artiesten en disco.
Ricky Lee werd D.J, en zong tussendoor enkele mooie evergreens die goed aansloegen bij de mensen.

Ricky Lee boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlDe vraag naar Ricky Lee als zanger werd steeds groter zodat hij besloot om zijn solocarrière een nieuw leven in te blazen.

Zijn repertoire bestaat uit Oldies, Evergreens en Lovesongs van o.a. Elvis Presley, Andy Tielman en Jack Jersey, en een groot allround repertoire wat hij in meerdere talen zingt; Engels, Duits, Nederlands, Italiaans en Limburgs.
Ook heeft Ricky Lee diverse Indonesische songs in zijn repertoire, die ook bij de Nederlanders bekend in de oren klinken.

Een artiest die u beslist gehoord en gezien moet hebben om uw avond compleet te maken.


Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl