Golden Oldies Duo


Golden Oldies Duo boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlHet Golden Oldies Duo heeft meerdere muzikale programma’s ontwikkeld voor de senioren in o.a. wooncentra, verpleeg- en verzorgingstehuizen waarbij persoonlijke aandacht en herkenbaarheid hoog in het vaandel staat.
Een reis vol herkenning en herinnering, op gezellige wijze aan elkaar gepraat en met leuke feitjes en wetenswaardigheden over de liedjes en het tijdsbeeld.

Zo nemen de dames u mee met een reisje door de tijd die begint in de jaren 20 en eindigt in het heden of ‘Ik Hou van Holland’ een compleet Nederlands programma vol herkenbare (luister)liedjes.
Golden Oldies Duo boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlVier de Bevrijding, Nederlandse en Engelse liedjes die grote hits waren in de jaren 40-45 of in de decemberperiode ‘Christmas Time’ een prachtig programma met alle traditionele liedjes.

En voor de iets jongere oudere; Back to the 50’s en 60’s met de grote hits van o.a. Wim Sonneveld, Brenda Lee, Doris Day, de Beatles, Gerard Cox e.v.a. of ‘Die Gouwe Ouwe Songfestival Tijd’ een bonte verzameling van de mooie liedjes uit alle songfestivals.
Golden Oldies Duo boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlWat dacht u van ‘We Love ABBA’, meezingen en genieten van de grootste hits + de mooiste liedjes van ABBA. Niets vinden de dames leuker dus dan deze hits ten gehore te brengen.
Of zomaar een leuke programma, bijvoorbeeld als intermezzo tijdens een feestje of uitgebreider, met een allround repertoire van de jaren 40 tot de top 40

Hoog in het vaandel staat bij het duo het verzorgen van optredens voor ouderen met dementie iets waarin zij zeer ervaren zijn in.

Een nostalgische "trip down memory lane", vol herkenning en herinnering. 


Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl