Frank en Mirella


Frank en Mirella u bij www.kwekel-evenementen.nlFrank en Mirella zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse podia.
Hun optredens blijven voor de fans en liefhebbers van het Nederlandse lied ‘Een feest der herkenning’.
Wie zingt ze niet mee 'De verzonken stad', 'Wat ik zou willen', 'De vissers van San Juan', 'Nou en of love', allemaal hits van het sympathieke duo Frank en Mirella.

In 1972 was het Frank die het begrip Frank en Mirella oprichtte.
Van oorsprong zong het koppel alleen Engelstalige liedjes maar bij een optreden in de Roosendaalse Schouwburg werden zij ontdekt door Jack Jersey, hij bood hen een contract aan en raadde hen aan om Nederlandstalig te gaan zingen.
De uitgebrachte eerste single “Met Jou Alleen” werd geen hit maar dit zorgde wel voor landelijke naamsbekendheid. In 1973 kwamen de singles “Cher Ami” en “Verliefd, Verloofd, Getrouwd” uit.
Deze nummers werden stevige Top-40 hits

Frank en Mirella u bij www.kwekel-evenementen.nl1981 Was het absolute hoogtepunt van hun carrière.
De single “De Verzonken Stad”, door Frank zelf vanuit het Duits vertaald, behaalde de 4e plaats in de Nederlandse Top40, de 3e plaats in de Nationale Hitparade en uiteraard een 1e plaats in de Nederlandse top-10. De gelijknamige LP werd bijna goud. 
Frank en Mirella u bij www.kwekel-evenementen.nlIn de jaren die volgden, draaide Frank door met zijn Frank en Mirella. Vele successen werden geboekt, waarvan de bekendste “De Vissers Van San Juan”.
In 1996 staan Frank en Mirella weer volop in de schijnwerper, zij scoren weer een hit met de evergreen "Sierra Madre".

Stil zitten is er voor Frank en Mirella niet bij, het duo staat nog altijd met grote regelmaat op het podium.
Dat het duo tot op de dag van vandaag nog steeds populair is blijkt uit de vele Frank en Mirella hits die op zowel, de piraten, lokale regionale en landelijke radiostations veelvuldig voorbij komen.

Een optreden van Frank en Mirella staat voor kwaliteit en Hollandse gezelligheid, of dit nu een verzorgingscentrum, bruiloft, bedrijfsfeest of groot buiten evenement is, Frank en Mirella vermaken u en uw gasten met de echte Hollandse muziek waar hun bekende hits zeker niet zullen ontbreken.


Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl