Dans shows


Exotische dansshow boekt u bij www.kwekel-evenementenBuikdanseres met adembenemende interactieve buikdansshow met Isis Wings (doet u denken aan de vleugels van de Egyptische godin Isis) en vuur act.
Zij haalt tijdens de act wat mensen uit het publiek en leert hen de fijne kneepjes van het vak... De show eindigt met een spectaculaire vuurshow.
Exotische dansshow boekt u bij www.kwekel-evenementenInteractie van het publiek zal niet ontbreken; aan het eind van elke show wordt het publiek actief betrokken en wordt iedereen uitgenodigd om het ook eens te proberen.
Eventueel in het 2e gedeelte verzorgt de buikdanseres verzorgt een workshop buikdansen.
Een aantal dames krijgt tijdens de workshop een typische buikdansdoek om en de heren een grappig Turks hoedje.

Brasil show, oftewel Braziliaanse Sambashow, zoals in het Braziliaanse carnaval in Rio, wint met de dag aan populariteit.
Exotische dansshow boekt u bij www.kwekel-evenementenSwingende ritmes, prachtige kostuums, spectaculaire hoofdtooien, sambabikini`s en vooral prachtige lichamen en schuddende billen van de exotische Braziliaanse sambadanseressen zijn een lust voor het oog!
Interactie van het publiek zal niet ontbreken; aan het eind van elke show wordt het publiek actief betrokken en wordt iedereen uitgenodigd om met de heupen draaien!
Met choreografie en participatie van het publiek, in prachtige exotische Sambakostuums'.

Exotische dansshow boekt u bij www.kwekel-evenementenLimboshows zijn tegenwoordig een must op ieder feest of evenement, ongeacht het thema; tropische sensuele danseressen, vuur, spektakel en natuurlijk de hamvraag "how low can she go?"

Wij beschikken over een opzwepende en spectaculaire limboshow van ± 25 min. met prachtige atletische danseressen.
De show is zowel met als zonder vuur en vuurspuw act realiseerbaar. 

French Cancan Show
Exotische dansshow boekt u bij www.kwekel-evenementenEen leuke en interactieve show met flexibele cancandanseressen, burlesque showgirls, zoals die nog steeds in Montmartre Parijs te zien zijn.
Mooie benen en sexy onderbroeken horen er bij wanneer de cancanrokken omhoog gaan. Energieke Cancan dans met rokken, veren, zwart, rood… met hier en daar wat gegil op de klassieke Cancan muziek.
Sexy, maar vrouwvriendelijk en niet té bloot om nog een beetje aan de fantasie over te laten.
Het publiek wordt uitgedaagd om lekker mee te swingen met de benen in de lucht!

Onze shows zijn vrouwvriendelijk en de dames worden zeker niet vergeten!
Desgewenst kunnen wij ook een rokje of boa aandoen, i.p.v. een string.

De shows zijn ook in combinatie met een workshop te boeken.


Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl