The Dancing Shoes


rock & roll dansdemostratie te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

O.l.v. Toon en Maria het van SBS programma ‘De Dansmarathon’,  één van de populairste koppels die uiteindelijk tweede werden.

Op roemruchte muziek, geheel in stijl met petticoat, jarretel, vetkuif en puntschoenen, verzorgen de Dancing Shoes enkele showoptredens vol Rock & Roll, Swing en Boogie Woogie.

Ook altijd al willen weten hoe Rock ‘n Roll nu écht wordt gedanst, naast het spetterende optreden van deze dansformatie zorgen zij er voor dat uw gasten eventueel ook kunnen meedoen.
rock & roll dansdemostratie te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlSpeciaal daarvoor hebben we diverse pasjes zoals de Huckelbuck en een twistdans uit de jaren '60, leuk opgebouwd uit diverse twistbewegingen.
Ook zeer geschikt voor ouderen en instellingen en zoveel mogelijk aangepast aan de mogelijkheden van uw cliënten.
Zij staan garant voor een swingende avond waarbij dans en entertainment hand in hand gaan.

Wat is eigenlijk Boogie Woogie?
rock & roll dansdemostratie te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlBoogie Woogie wordt ook wel de Europese variant van Rock ‘n’ Roll genoemd en is te vergelijken met het oude Swing.
Petticoats, uitgedoste dames, heren met vetkuiven en jaren ‘50 kleding zijn kenmerkend voor de uitstraling van deze dans.
Boogie Woogie is de dans die in de jaren ‘40 door de Amerikaanse soldaten werd geïntroduceerd in Europa. De muziek waarop werd (en wordt) gedanst is in de jaren ‘30 ontstaan uit de Jazz, Ragtime, Blues en Bop.
In Europa werd deze muziek bekend onder de naam Rock ‘n’ Roll.
Boogie Woogie heeft veel van haar oorsprong behouden en er is veel van de Swing in te herkennen.


Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl