Aart & Harriėtte


Aart & Harriėtte boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlAart en Harriėtte hebben een speciaal programma voor senioren, bejaardenhuizen, verzorgingshuizen,  zorginstellingen etc.
Met hart en ziel brengt dit duo alle hits van vroeger en nu, zowel akoestisch als met geluidsband, zowel lichtversterkt als op podia.

Aart & Harriėtte boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlHarriėtte bespeelt het publiek met haar mooie heldere stem zowel lead als backing-vocals en daarnaast bespeelt ze ook de ukelele.
Zij wordt ondersteund door Aart op gitaar, die ook zowel de leadzang als de backing-vocals tot zijn rekening neemt.
Samen maken zij dit tot een gehele sound en mooie samenzang.

Ook waren zij er inmiddels achter dat ze wel iets meer kunnen dan Country muziek, als duo spelen ze onder andere ook Rock & Roll, sixties, rock, pop, Nederlandstalig enz.
Eigenlijk alles wat lekker weg zingt en speelt.

Aart & Harriėtte passen op elk podium, op een festival of in een park, klein of ieniemienie in je achtertuin in je huiskamer of in je winkel.
Of het nu gaat om een knalfuif, receptie, winkelopening, huwelijksfeest, personeelsfeest, verjaardag of gewoon bij de barbeknoei?
Met hart en ziel brengt dit duo alle hits van vroeger en nu, zowel akoestisch als met geluidsband, zowel lichtversterkt als op podia.


Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl